top of page
E-Bike verhuur, Walcheren

VERHUUR

E-Bike & E-Scooter 

Walcheren/Zeeland 

Zeeland, en in het bijzonder Walcheren, leent zich uitermate om per e-bike of e-scooter te verkennen. Denk aan de uitgestrekte fietspaden langs de kuststreek of de prachtige landschapspaden kronkelend tussen de weilanden, bossen en binnenwateren en de pitoreske steden en dorpen die per e-bike of e-scooter het best bezocht kunnen worden. B&B Bajoene biedt u de mogelijkheid om dit "groen" en zonder zorgen te doen met onze gloednieuwe e-bikes & e-scooters.

WAT VERHUREN WIJ ?

  •  E-choppers en extra accu's voor de e-choppers.

  • Uniseks e-bikes met daarvoor de volgende producten: kinderzitje tot 6 jaar en kinderzitjes voor 7+ voor, mobielhouders en fietstassen.

ONZE SERVICE

We'd love to hear from you

IMG_1012.JPG

WAAR U ONS KUNT VINDEN 

Onze e-bikes verhuren wij in het oude centrum van Middelburg. Komt u met de auto? Geen probleem, op 10 min looptijd van onze locatie is er een gratis paarkeerplaats. Kijk op de map hieronder naar onze verhuur locatie & waar u gratis kunt parkeren.

Adres E-bike Verhuur Zeeland: Pijpstraat 39, Middelburg

Onze e-scooters verhuren wij vanaf het bedrijfsterrein van Middelburg. Komt u met de auto? Geen probleem, u kunt hier gratis en veilig achter de poorten parkeren. Kijk op de map hieronder naar onze verhuur locaties.

Adres E-scooter Verhuur Zeeland: Arnesteinweg 50, Middelburg

Boek nu

BOEK NU

Reserveer of boek telefonisch 

Reserveer via ons online boekingssysteem

Druk op de bel knop of bel +31 (0) 62 658 6958 om ons te bellen en uw reservering/boeking in te plannen. 

Boek online via ons reserveringsysteem en kijk of op de op u gewilde dag nog e-scooters & e-bikes beschikbaar zijn. 

bottom of page